Stand-up hírek

A ténymentes hírportál

Címkék

. (1) 2012 (2) 4-es metró (2) adó (5) alföldi róbert (1) alien (1) alkotmány (2) alkotmánybíróság (1) államadósság (5) állatkísérlet (1) alvó képviselők (1) APEH (3) árpádsáv (2) asztró (3) audi (3) autópálya (1) ÁVH (1) bajnai (3) barátok közt (2) barroso (2) bear grylls (2) berlusconi (1) beszédes képek (84) BKV (1) bölcsész (1) brandon lee (1) bruce willis (2) brüsszel (1) BTK (3) chuck norris (5) coelho (2) cohn-bendit (1) da vinci kód (1) demszky (3) devizahitel (5) diákhitel (2) dobrev (1) döglött akták (1) dopeman (2) dugó (1) eazy-e (1) egészségügy (2) egyház (1) életpályamodell (3) emberkísérlet (1) esélyegyenlőség (12) észak korea (1) etnikum (2) EU (1) facebook (5) farkasházy (1) félázsiai (1) felsőoktatás (3) fluor (2) george bush (1) geszti (1) Goodfriend (1) gyilkosság (2) gyurcsány (4) hajléktalanok (1) hálapénz (1) hende csaba (1) heti hetes (1) hip-hop (2) hollywood (1) horn gyula (1) Hummer Balaton (1) ikszdé (3) IMF (4) imf (1) iwiw (1) Jézus (1) jobbik (3) kadhafi (2) Kaposvár (1) Karácsony (1) Kardashian (1) katasztrófa (2) kerényi imre (1) keresztes ildikó (1) kfz (1) kim jong ill (1) király norbi láma (2) kisnyugdíj (1) kommandósok (4) kosz (2) kövér lászló (1) közbeszerzés (2) közlekedés (4) közszféra (2) lázár (3) leépítések (1) like (3) LMP (1) magyarok (3) magyar gárda (1) maja naptár (1) mars (2) matolcsy (9) MÁV (1) mcdonalds (2) meleg büszkeség (2) MNB (3) molesztálás (1) munkaügy (8) NAV (3) navracsics tibor (1) OEP (1) oktatás (2) olli rehn (2) öngyilkosság (1) opus dei (1) orbán viktor (12) ORSZI (1) pártkatona (5) pintér sándor (1) predátor (1) Ramil Safarov Sahib (1) rasszizmus (3) rejtvény (4) rendőrség (6) rendszerváltás (2) réthelyi (1) rokkantsági (1) rtl klub (2) schiffer andrás (1) schmitt pál (1) schmitt pál plágium (1) Schwarzenegger (1) show (1) simor andrás (4) sp (1) stohl andrás (2) sün (8) szabadkőművesség (1) szájer (2) szatír (2) szervkereskedelem (2) szijjártó (4) színház (3) szita károly (2) szőcs géza (1) tarlós istván (1) TEK (4) terrorizmus (2) tesco (3) thürmer (1) trianon (1) tüntetés (2) űrkutatás (2) választások (1) való világ (2) vámpírnaplók (1) Vida Ildikó (1) világvége (7) viszkis (1) vitézy dávid (1) vona gábor (3) vuk (1) X-Faktor (1) youtube (2) Címkefelhő

Új evolúciót teremtett a Facebook - nem állt meg a szörnyű vírus

2011.11.13. 06:13 LTCS Press

 

Homo Sapiensből Homo Like-us, vagyis itt a facebookozó ember!

 

Előző cikkünkből kiderült, hogy a Facebook terjesztette rettenetes vírus két részre osztotta az emberiséget, s ellenszerét maga az oldal alapítója, Mark Zuckerberg sem találja. Egyesek szerint már nem is fogja, hiszen időközben ő maga is átváltozott. 

A járvány kitörése óta újabb és újabb alfajokra tagolódott az emberiség. A kór már olyan méreteket öltött, hogy a törzsfejlődés folyamatát is kibillentette eddigi medréből, így már nem betegség többé, hanem egy új evolúció... 

A még át nem változott sorstársaim túlélési esélyeit megerősítendő,összefoglaltam, mit is tudhatunk idáig:

Mutánsok, akiket jobb elkerülnünk:

 

webfilozófus.jpgHomo Webphylosofus

A Homo Like-us egyik legelső alfaja. Jellemzően igen sok időt tölt a Facebookon, miközben ezzel párhuzamosan kialakult már nála a google-féle eszközhasználat is, mely képességével Coelho idézeteket tölt le a nap minden órájában. Gyakran ír érzelmes kommenteket, nem ritkán megdicséri a lányok haját, ruháját is. Vonzódnak a művészethez és testápolót használnak. Férfiak számára igen idegesítő jelenség.

 

homo luxus.jpgHomo Luxus

Eredetét meghatározni igen nehéz, azonban intellektuális berendezkedését alapul véve igen ősi típus lehet. Általában fizetőeszközök társaságában fényképezkedik, mely a párzási rituálé figyelemfelkeltő részét képezi. Gyakorta tűnik fel éjszakai klubok, kaszinók környékén, ahol rendszerint hangoskodva rajzik. Keveset ül gép előtt, profilját leginkább a párzóképes egyedek begyűjtésére használja fel.

 

homo fetis.jpgHomo Fetis

A Homo Luxus közeli rokona. Két alfaja van: a Realisticus, illetve a Ficus. Míg előbbi valós tulajdona előtt pózolva rettenti el vetélytársait, addig az utóbbi parkolókban áll idegen autók elé fényképezkedni. Mint neve is mutatja, nemi jellegét egy adott értéktárgy - fétis túlhangsúlyozásával igyekszik erősíteni, melyhez sokszor harcias kiállást kölcsönöz. Profiljukat gyakran csak segítséggel tudják fejleszteni.

 

homo violentus.jpgHomo Violentus

Vagyis "erőszakos ember". Rendszerint testi sérülés okozására alkalmas primitív ütő és vágóeszközök társaságában kapható lencsevégre, de nem ritka a lég- és gázfegyverek szertartásos bemutatása sem. Ennek jelentőségéről ezidáig még nem állnak rendelkezésre adatok, de az bizonyos, hogy készségei ettől többre nem terjednek. Internetes jelenlétre önállóan nem képes, csak szimbiózis útján. Etetni csak tisztes távolból szabad!

 

homo Xd.jpgHomo Xd

fürdőszobákban, otthoni, vagy szórakozóhelyek mellékhelységeiben tűnik fel, illetve bárhol, ahol tükröt talál. Az ellenkező nem példányainak figyelmét buta kis szájcsücsörítéssel próbálja meg felkelteni, bár ez a mód az eddigi tapasztalatok szerint még egyszer sem vezetett sikerhez. Sajnos igen sokat lóg a hálón miközben tompa logikájú, nyelvtanilag helytelen kommentek százait ontja jellemzően "XD" szmájlik kíséretében.

 

homo retardus (2).jpg

Homo Retardus

A legszerteágazóbb külső és mentális jegyeket hordozó alfaj. Megkülönböztetünk "ortodox", vagyis echte hülyéket, illetve ún. "relatívus" - tettetett példányokat. Sokszínűségéből adódóan nehéz általános szabályokat felállítani esetükben, nem ritkán keveredhetnek az előbb bemutatott mutáns csoportok jellegzetességei. Profiljaik szemlélése sokszor szándékuk ellenére is önfeledt szórakozást ígér.

 

homo ideologus hystericus.jpgHomo Ideologus és Hystericus

A Webphylosofus továbbmutálódott, igen agresszív vadhajtásai. Előbbi elsősorban politikai poztokhoz ír kéretlen kommentárokat, miközben kedvenc pártját promotálja. Két fajtáját különböztetjük meg attól függően, hogy munkájáért fizetik-e (Honoratus és Gratis).  A Hystericus ezzel ellentétben bármihez hozzászól, legtöbbször csupán a kötekedés kedvéért. Szerény intellektus és túlfejlett önbizalom jellemzi. A Facebookon túl a Youtube-on is igen otthonosan mozog. Közeli rokona az Xd.

 

S, ha mindez még nem lenne elég, akkor nézzétek meg saját szemetekkel, mi történt eddig:

evolúció2.jpg

Mint láthatjuk, igen nagy a baj. Lehet, hogy holnap már én kerülök sorra. Ebben az esetben szeretném, ha mindezt a tudást megőriznétek és továbbadnátok gyermekeitek számára, hiszen lehet, hogy épp ők lesznek majd azok, kik ennek segítségével szembeszállhatnak a sötétség erőivel és visszatéríthetik az emberiséget a személyes találkozások világába!

Addig is....... mindenkinek..... erőt és...........................................................

uncsi, elléptem Coelho-t olvasni, itt sem vok! XD

LTCS Press
sötétben bujkáló ellenforradalmár

11 komment

Címkék: facebook coelho világvége like ikszdé

A bejegyzés trackback címe:

https://stand-up-hirek.blog.hu/api/trackback/id/tr423373738

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

akinincs 2011.11.13. 11:21:00

Nagyoooooon jó! Csupán remélem, hogy lesz valami folytatás/kiegészítés, mert a férfipopuláció aránytalanul felül van reprezentálva, és azt azért mégsem hiszem, hogy az elhajlás férfi- és kamaszlány betegség lenne. :)

LTCS Press 2011.11.13. 13:51:55

@akinincs: Köszönöm! Igen, feltűnt, de a nők között szerencsére nincs ennyi vadhajtás. Egyébként várom az ötleteket és szívesen kiegészítem a cikket, ha újabb mutáns alfajok tűnnének fel... :)

LTCS Press 2011.11.13. 22:13:40

Újabb két alfaj ütötte fel fejét - elemzés kiegészítve, updatelve. Homo Ideologus - Honoratus és Gratis, valamint Hystericus. :)

akinincs 2011.11.14. 17:17:34

Ami a nőket illeti, azóta is töröm a fejemet, vajon férfiúi elfogultság, hogy náluk kevesebb vadhajtást látunk, vagy ténybeli igazság?

Az XD, túlnyomórészt kamaszkorú populációján túl nők között vannak a folyton idézgetők (szép, szerelmes, romantikus bölcsességek, és Coelho), a bulimiások (buli fotók garmadája), és a viccmesterek (viccek éjjel-nappal). Továbbá az ismeretlen ismerősgyűjtők (a cél az öt, tíz, százezer ismerős), a kreatív önátkeresztelők (Egy Csaj, Faszláma, Dögös Cicus, Klári Vok.....stb.....).......

LTCS Press 2011.11.14. 21:11:29

@akinincs: A fényképek megtévesztőek lehetnek, mert nem feltétlenül csak a szereplő nemre vonatkozik a kapcsolódó leírás. A Coleho-jelenséget épp ezért egy optikailag legalább is köztes neművel reklámoztam, bár tény, hogy a végére pasi jegyeket írtam. Ha különválasztom a két nemet, akkor túl hosszú lett volna... A viccmester jogos, én őket is a jó értelembe vett retardus-hoz gondoltam. A bulicicákat az xd-hez, mert legtöbbször buli előtt készülnek azok a hüle tükrös képek. A jelölősökön és átkeresztelteken töprengek még :)

patcsi 2011.11.14. 23:26:14

Igen, Jared Leto a 39 éves, elismert és világhírű színész, mellesleg rock zenész biztosan otthon ül és érzelmes és/vagy Coelho idézeteket ír ki facebookra nap mint nap. Mert a 'Homo Webphylosofus' kategória mellett az ő képe van kint. Legközelebb nézd meg kinek a képét teszed ki, mert ez így eléggé illúzióromboló azoknak, akik tudják, hogy ki ő.

akinincs 2011.11.16. 09:48:28

@LTCS Press: már szőrszálhasogatás lehet, és talán az XD-hez sorolható, de az engem leginkább irritáló faj a negédes, örökké ölelő, csókoló, pusziló, örülő nő...........

A másik típus az anyuka, akinek a facebook oldala semmi másról nem szól, mint a gyerekéről. Bár férje is van.......Ennek további változata a párkapcsolatban élő lány/nő/asszony, akinél mindenkiről van fotó, csak a párjáról nem, és főleg közös nem........Ennek alfaja a kutyám a szerelmem, az egyetlen barátom, a gyerekem........:)

LTCS Press 2011.11.16. 17:43:26

@patcsi: Kedves Homo Hystericus Reclamandus! Jared anno egy olyan sorozatban kezdte meg pályafutását, mely alapján bőven helye van a nevezett kategóriában, emiatt is került oda. Ehhez persze alaposabban kellene ismerni a pályáját. :)

LTCS Press 2011.11.16. 17:52:44

@akinincs: Ezt nevezem alapos munkának! :) Az a baj, hogy technikailag már bajos lenne tovább bővíteni a táblázatot, így kicsivel később inkább keresek egy apropót, hogy a további hiánypótlásnak is helye legyen. Egyébként azokat én sem értem, akik csak a gyerekeikről tesznek ki képet, hiszen lenne hely a sajátoknak is, illetve a régi ismerősök is erre kíváncsiak elsősorban. Profilt ügye emiatt szerkeszt az ember... A másik furcsaság, aki elvileg boldog kapcsolatban van, de feltehetőleg egy Zorróval, vagy titkosügynökkel, mert a világon sehol sincs nyoma. Bizonyára van némi nemi oka... :)
süti beállítások módosítása